Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی طباطبایی عنوان کرد: یکی از اهداف اصلی طرح تحول سلامت، کاهش میزان پرداخت از جیب مردم بود که با اجرای این طرح پرداختی‌ها از جیب مردم کاهش یافت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ دکتر سید محمد تقی حسینی طباطبایی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و رئیس سابق بیمارستان امام حسین (ع) با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد عملکرد دولت در حوزه سلامت گفت: قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت میزان پرداختی مردم از جیب به ۶۵ درصد رسیده بود که اجرای طرح تاثیر خوبی در کاهش این میزان داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی نظام سلامت را یک موضوع حاکمیتی دانست و گفت: دولت‌ها موظف هستند که شرایط مناسب پرداخت حداقلی از جیب را برای مردم فراهم کنند چرا که هزینه‌های سلامت می‌تواند روی معیشت مردم اثر بگذارد.

حسینی طباطبایی افزود: بحث اولویت پیشگیری بر درمان، تجمیع بیمه‌ها، تشکیل پرونده الکترونیک سلامت، بحث پزشک خانواده، سیستم ارجاع از دیگر موضوع‌های طرح تحول نظام سلامت بود که متاسفانه موفقیت عمده‌ای نداشته است.

وی ادامه داد: طرح تحول سلامت چند موضوع اصلی مانند بیمه کردن افراد، کاهش پرداختی‌ها از جیب مردم، هتلینگ بیمارستانها، ماندگاری نیرو‌های متخصص با پرداخت ماندگار، را مد نظر قرار داد و قدم‌های خوبی هم در راستای تحقق این امور برداشت، ولی در سال ۹۵ با محدودیت‌هایی که در خدمات سلامت ایجاد شد و در سال ۹۷ با تغییراتی که در قیمت ارز به وجود آمد، طرح تحول نظام سلامت با چالش‌های جدی مواجه شد.

رییس مجتمع دارویی درمانی هلال احمر ایران تصریح کرد: متاسفانه در اجرای طرح تحول نظام سلامت در مورد مدیریت طرح تحول سلامت و منابع پایدار آن پیش بینی خوبی صورت نگرفته بود.

وی با اشاره به اینکه در سال ۹۲ که دولت اجرای طرح را بر عهده گرفت ما با بحران جدی در سلامت مواجه بودیم یعنی تعداد تخت‌های بیمارستانی کم بود، توزیع عادلانه نبود، حدود ۴ میلیون اتباع بدون بیمه داشتیم، ۱۲ میلیون نفر فاقد دفترچه بیمه بودند گفت: در دولت اول روحانی به حق در موضوع سلامت سرمایه گذاری خوبی صورت گرفت.

حسینی طباطبایی تصریح کرد: اگر خدمات طرح تحول، خرید تجهیزات، ساخت بیمارستان، حضور خیرین در بحث سلامت و فعال شدن بخش خصوصی نبود، در این سه سال گذشته که به دلیل تحریم‌ها و کرونا هیچ کس سوزنی به ما نمی‌دهد وضعیت ما بسیار تاسف بار می‌بود.

وی افزود: در زمان قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت بیماران صعب العلاج در بیمارستان‌ها پذیرش نمی‌شدند و اگر هم پذیرش می‌شدند باید دارو‌ها را از بیرون تهیه می‌کردند، در حالی که در ۳ یا ۴ سال ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت بیمارستان برای تصویر برداری و دارو و... اجازه نداشت بیماران را بیرون بفرست.

حسینی طباطبایی ادامه داد: در سال ۹۲ وضعیت کشور جزو ۱۲ کشور بد دنیا از لحاظ پرداخت از جیب بود و برآورد زیرمیزی‌هایی که پزشکان ازمردم می‌گرفتند حدود ۷ هزار میلیارد تومان بود، ولی با اجرای طرح تحول نظام سلامت حدود ۱۰ میلیون نفر که فاقد پوشش بیمه‌ای بودند بیمه شدند، چندین بیمارستان بازسازی شد و هزار میلیارد تجهیزات خریداری شد و شرایط به گونه‌ای رشد داشت که ایران به یکی از مراکز مهم گردشگری سلامت تبدیل شده بود و بیماران از کشور‌های عراق، تاجیکستان، قزاقستان و... برای درمان به ایران مراجعه می‌کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طرح تحول سلامت دولت درمان اجرای طرح تحول نظام سلامت حسینی طباطبایی جیب مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۰۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای «سند تحول بنیادین» اولویت آموزش و پرورش باشد

به گزارش خبرنگار مهر، سالار آبنوش ظهر چهارشنبه در مراسم گرامیداشت مقام معلم در الموت شرقی اظهار کرد: اگر سند راهبردی آموزش و پرورش محقق شود بسیاری از موضوعات و دغدغه‌های حوزه فرهنگ هم برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه باید جایگاه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را مورد اهمیت قرار داده و به باید اولویت آموزش و پرورش باشد، افزود: ولی متأسفانه در سنوات گذشته افرادی سعی داشتند به جای پرداختن به این موارد، سند ۲۰۳۰ را اجرایی کنند و این مسئله مهم به دوش معلمان است.

آبنوش حوزه فرهنگ و آموزش و پرورش را مهم دانست و تصریح کرد: عمده خواسته‌های معلمان در حوزه مسکن، رتبه بندی و جایگاه و منزلت معلمان امروز اولویت مسئولان کشور است و بنده نیز این دغدغه‌ها را می‌شناسم و پیگیر آن خواهم.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در ادامه به شهدای کشور اشاره کرد و یادآور شد: همه شهدای کشورمان روزی محصل معلمان عزیز کشورمان بودند و تربیت یافتگان معلمان ما هستند به همین دلیل همه افتخار دانش آموز بودن را همچون مدالی درخشان در سینه داریم.

وی معلمان را سفیران فرهنگی کشورمان دانست که وظیفه تبیین مهم‌ترین مسائل فرهنگی و سیاسی را به دوش می کشند عنوان کرد: جایگاه تربیت در محضر معلمان بسیار مهم‌تر از حتی خانواده است چراکه دانش آموزان به معلمان خود اعتقاد داشته و از آنها الگوبرداری می‌کنند پس تشویق و ترغیب آنها به اصول و موازین ملی و دینی نیز دارای اهمیت است.

آبنوش یادآور شد: همه ما در هر لباسی هستیم به اینکه روزی دانش آموز معلمان بوده‌ایم افتخار می‌کنیم و امروز هم امیدوار پرورش یافتن نسل جدید یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های معلمان است.

در خاتمه با حضور منتخب مجلس دوازدهم از معلمان نمونه بخش الموت شرقی با اهدای لوح و جوایزی تقدیر و تجلیل شد.

کد خبر 6100473

دیگر خبرها

  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • پرونده های محاکم قضایی با اجرای حدنگار کاهش می یابد
  • اجرای «سند تحول بنیادین» اولویت آموزش و پرورش باشد
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • صیانت از آزادی‌های مشروع در سند تحول قضایی
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص