Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی آقا محمدی ظهر شنبه در نشست قرارگاه اجتماعی البرز افزود: این ۲ هزار و ۲۰ محله بیش از ۲۰ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است.

وی ادامه داد: منطقه ۱۲ تهران پایلوت به لحاظ منطقه و به لحاظ استانی، استان خوزستان پایلوت اجرای طرح تحول و توانمندسازی محلات کم برخوردار بوده است.

آقا محمدی گفت: اقدامات لازم در اجرای طرح توانمندسازی و تحول این ۲ هزار و ۲۰ محله که با مشارکت نهادهای کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، هلال احمر، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بوده بین این دستگاه‌ها تقسیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یاد آورشد: اکنون اوقاف و امور خیریه، آستان قدس رضوی و شهرداری‌ها هم برای اجرای این طرح همکاری دارند.

آقا محمدی گفت: همچنین با وزارتخانه‌ها هماهنگ شده طی تفاهم نامه‌هایی از ظرفیت ورزشکاران و مدارس نیز در اجرای طرح تحول و توانمند سازی این ۲ هزار و ۲۰ محله کم برخوردار استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه در اکثر محلات یک سوم جمعیت اتباع هستند، گفت: این موضوع مهم نیز مورد تدبیر قرار گرفته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: در این محلات در بحث بهداشت و درمان برای پزشکان خانواده و بیمه سلامت هماهنگی شده و گام اول طرح مذکور آن است که همه مردم بیمه درمان داشته باشند.

وی افزود: سامانه بیمه سلامت در تمام استان‌ها برپا شده و برای همه باید تشکیل پرونده الکترونیکی صورت گیرد.

آقا محمدی ادامه داد: در خصوص بیماری‌های صعب العلاج در هر محله‌ای نماینده هلال احمر حاضر شده و پرداخت‌ها برای نسخه‌ها صورت می‌گیرد.

وی در زمینه تأمین مسکن این محلات نیز گفت: اکنون طرح‌های ملی مسکن را داریم ولی در این طرح‌ها شرایطی است که یک عده ندارند ولی مادرصدد هستیم تا تعاونی آرزوی مسکن را تشکیل دهیم در محلات تا با شرایط و امکاناتی که افراد دارند برای آنان راهکار ارائه دهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: نبود فضای تحصیل از مشکلات محلات کم برخوردار است.

وی گفت: اشتغالزایی، سرگرمی‌های محلی از جمله فوتبال خیابانی برای پسران و بازی وسطی برای دختران، پیش بینی فضای ورزش برای بانوان، طرح‌های مذهبی از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده در این محلات است.

رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور افزود: اشتغال برای زنان سر پرست خانوار و معتادان نیز در اجرای طرح تحول و توانمندسازی محلات کم برخوردار مدنظر است.

وی خاطرنشان کرد: برای محلات کم برخوردار در اجرای طرح تحول و توانمندسازی عناوینی مانند شهردار کوچه و بانو یار نیز در نظر گرفته شده است.

در این نشست گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده از سوی اعضای قرار گاه اجتماعی البرز که امروز رسماً کار خود را آغاز کرد ارائه شد.

کد خبر 5428266

منبع: مهر

کلیدواژه: علی آقامحمدی مجمع تشخیص مصلحت نظام حاشیه نشینی ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیوع کرونا همدان اردبیل آیین اعتکاف عکس استانها تبریز واکسن کرونا بارش باران گرگان محلات کم برخوردار اجرای طرح تحول اجرای طرح آقا محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۲۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: زمینی به مساحت ۴۴ هکتار به شهرداری قم واگذار شده است تا در راستای احداث شهرک بازیافت اقدام شود.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: با همراهی مدیریت استان و اداره کل راه و شهرسازی، زمینی به مساحت ۴۴ هکتار واقع در جاده کوه سفید قم به شهرداری برای احداث شهرک بازیافت واگذار شده است.

وی افزود: این مسئله می‌تواند نقش مهمی در ساماندهی گاراژهای ضایعاتی در سطح مناطق هشتگانه داشته باشد. تقریباً ۱۳۳ گاراژ ضایعاتی در سال گذشته تعطیل شدند و امیدواریم با ایجاد شهرک بازیافت مجموعه‌های مرتبط با بازیافت در این شهرک مستقر بشوند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به دیوارکشی و آماده سازی این اراضی به عنوان گام نخست برای استقرار صنایع بازیافتی اضافه کرد: احداث مزرعه خورشیدی از دیگر اقدامات بهینه سازی استفاده فضای در مجتمع پردازش و دفن پسماند قم است.

اصفهانیان‌مقدم تاکید کرد: در این زمینه تفاهم اولیه حاصل شد تا از سطح زمین‌های مورد نیاز برای دفن پسماند شهری در سنوات گذشته برای احداث مزرعه‌های خورشیدی استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته استقرار صنایع تکمیلی در سایت البرز مورد توجه بوده است، ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کنونی استقرار این صنایع و در راستانی این هدف تولید گرانول از خطوط پردازش دو سوله پیش بینی شده و فاز اول برای اجرای یکی از سوله‌ها برای فرایندهای تکمیلی و تبدیلی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه در سال گذشته خطوط انتقال پساب فاضلاب‌های تصفیه شده از تصفیه‌خانه جامع واقع در محدوده منطقه یک به سایت البرز به بهره برداری رسید گفت: همچنین در بحث انتقال گاز به سایت البرز نیازمند سرمایه گذاری بود که با اعتبار بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

اصفهانیان‌مقدم افزود: فرآیندهای مربوط به مدیریت پسماند در قم با توجه به کیفیت خدمات از نظر اقتصادی ارزان تمام شده است و قم با مدیریت فرآیندها، بازنگری آن‌ها و ارتقای کیفی خدمات یک مدل اقتصادی ارزان ارائه داده است.

کد خبر 751156

دیگر خبرها

  • اعزام ۲ کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار اردستان در سال گذشته
  • اجرای ۴۵ برنامه ویژه دهه کرامت در منطقه ۷ اصفهان
  • تداوم اجرای نهضت آسفالت در نواحی کم‌برخوردار اهواز
  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • اجرای طرح هر کلاس یک قفسه کتاب